Oktober - December 2017:
Kerstproject in Argentijnse sfeer

Misa Criolla en Navidad Nuestra, voor velen een begrip. De Argentijnse componist schreef deze werken, waarvan de Misa Criolla het bekendst is. Voor de kersttijd schreef hij het Navidad Nuestra, ook heerlijk om zelf te zingen of live tijdens een concert te beluisteren. Bij de concerten op 10, 16 en 17 december gaan we samenwerken met een authentieke begeleidingsgroep uit Bolivia: Yatiyaña. Met deze groep werkt onze dirigent Robert precies 30 jaar samen. Reden voor een feestje natuurlijk.

Om alle partijen van de twee composities goed te leren zijn 11 studieweken nodig. Daarbij leren we nog een paar Zuid-Amerikaanse kerstliederen. Tijdens de repetities leert Robert de afzonderlijke partijen aan, geeft zangtechnische instructies en hij leert je de exacte interpretatie van de componist zelf. Hij leerde dat uit eerste hand van Ariel Ramirez omdat er in het verleden een gezamenlijk optreden was in het Amsterdamse concertgebouw. Alleen bij de Voice Company kun je dit leren; nergens anders in Nederland.

Dit zangproject zorgt tevens voor een absolute primeur in korenland. Vanaf begin oktober wordt dit project ook online aangeboden; je kunt dus vanaf elke plek in Nederland of buitenland de koorrepetities volgen, zelfs live als je dat wilt. Iedereen die toegang heeft tot deze video’s kan zo eenvoudig partijen studeren en dezelfde repetitie meerdere keren herhalen. Ideaal dus!

Het wordt een project van lekker ontspannen zingen met veel plezier in een uitstekende sfeer.
Voor het hele project geldt een kortingsprijs van € 80,=. Daarbij is de koffie en (kruiden-)thee in de pauze gratis. De prijs van een losse repetitie is € 10,=.

Meedoen is heel eenvoudig. Meld je op de eerste repetitiedatum op een lokatie naar keuze (zie “Agenda”), schrijf je in bij de intake en je doet mee. Bij de Voice Company hoef je geen stemtest te doen en je doet alleen voor dit project mee. Geen verplichtingen dus.