Check je Gezondheid

Check je gezondheid

Deze uitgebreide check is bedoeld voor mensen die richting hun pensioen gaan of reeds gepensioneerd zijn.
Iedereen wil zo gezond mogelijk oud worden. Met zo min mogelijk aftakeling. Twaalf belangrijke gezondheidspunten moeten dan in orde zijn. Denk aan:

Hoe sta jij ervoor?

Natuurlijk wil je weten of deze 12 cruciale aandachtspunten in orde zijn. Of welke zaken verbetering behoeven. Het kan ook zijn dat je al bepaalde chronische klachten hebt. Je wilt dan weten waar dat mee te maken heeft en wat je daar eventueel zelf aan kunt doen.

In elk geval wil je in kaart gebracht hebben hoe je ervoor staat.
Een scan in een ziekenhuis of kliniek helpt je op deze 12 punten niet verder; dit assessment wèl.

Het assessment van Robert Bakker

Het ziekenhuis of kliniek

Het assessment

Je eigen gezondheid in kaart brengen

Klaar om je eigen gezondheid in kaart te brengen? Zelf controle te krijgen over lijf en hoofd? In 50 minuten weet je alles over jouw gezondheid.

Hoe ga ik te werk?

1.

Afspraak maken

Bestel jouw gezondheidscheck. Na de betaling neem ik telefonisch contact met je op om een afspraak te maken.

2.

Assessment in Lelystad of online

Het assessment van ca. 50 minuten is een gesprek waarbij d.m.v. vragen de gezondheid in kaart wordt gebracht. Dit uitgebreide gesprek kan op lokatie in Lelystad of online plaatsvinden.

3.

Gezondheid in kaart

Na het assessment weet je alles over hoe je je gezondheid in eigen hand kunt nemen.

BONUS

Als extra bonus wordt er een bloedtest t.w.v. €84,- aangeboden. Hierbij wordt de Omega-3 index en vetzuurbalans Omega-3:Omega-6 gemeten. Deze bloedtest is facultatief.

"Ik kan Robert van harte aanbevelen. Hij is een man van vele talenten, en bovenal een innemend en integer persoon. Zijn interesse is oprecht, en hij zal niets nalaten om de beste weg te vinden. Zijn veelzijdigheid in kennis en levenservaring is daarbij een pré. "

Greetje Houwen

"Robert heeft mij zeer goed op weg geholpen. Tijdens het gesprek kwam ik er precies achter waardoor het kwam dat ik mij de laatste tijd zo vermoeid voelde. Alle 3 de adviezen direct stap voor stap geïmplementeerd en nu voel ik mij een stuk energieker en vrolijker! Ik merk dat ik weer veel socialer ben hierdoor en dat ik weer veel meer zin heb in de dag. En dat al na 1 gesprek. Robert legt het duidelijk uit en maakt het visueel, een aanrader. Dankjewel Robert."

Jeroen de Wit

Over mij

Auteur en ondernemer Robert bakker

Gezondheid en zelfontwikkeling zijn altijd belangrijk aspecten in mijn leven geweest. Jarenlang heb ik enorme ervaring opgedaan als senior-assistent van Tony Robbins, één van de meest inspirerende en gerenommeerde motivational spekers ter wereld. Tevens heb ik als trainer gefunctioneerd in diens organisatie.

Ik ben NLP-gecertificeerd volgens de hoge Amerikaanse standaard en ben in bezit van het Internationaal Coachings Certificaat.

Daarnaast ben ik opgeleid door drs. Richard de Leth, gezondheidsexpert achter het merk “OERsterk“.

Het resultaat

Aan het einde van dit assessment heb je antwoord op deze vragen:

"Terug naar de basis, nadenken wat de echte zin van het leven is en beseffen, dat een jachtig leven dwaas is. Mijn leven is weer in balans, ik blijf slank en energiek dankzij de adviezen van mijn gezondheidscoach Robert Bakker. "

Corrie Gevers

"Dat wij deel uitmaken van een groter geheel, helpt gezondheidscoach Robert Bakker ons beseffen. Hij geeft adviezen om gezonder te leven, je daardoor ook gezonder te voelen en de essentie van ons eigen lichaam te leren begrijpen. "

Joop Peters

Praktische informatie

ca. 50 min

Op lokatie of online

Start elk moment

Check je gezondheid

Actie is alles

Klaar om je eigen gezondheid in kaart te brengen? Zelf controle te krijgen over lijf en hoofd? Investeer ca. 50 minuten van je tijd en 50 euro excl. BTW in een persoonlijke check. Op lokatie in Lelystad of online. Daarbij word je als extra bonus een bloedtest t.w.v. € 84,- aangeboden. Hierbij wordt de Omega-3 index en de vetzuurbalans Omega-3:Omega-6 gemeten. (deze bloedtest is facultatief)
Daarna weet je alles over hoe je je gezondheid in eigen hand kunt nemen.

Prijs

€50,-

excl. BTW

Veelgestelde Vragen

Het assessment van Robert Bakker is een persoonlijke gezondheidscheck waarbij twaalf belangrijke gezondheidspunten worden gemeten. Dit assessment van ca. 50 minuten brengt jouw gezondheid in kaart. 

Het ziekenhuis is goed in acute geneeskunde. Op het gebied van chronische klachten wordt echter meestal alleen symptoombestrijding aangeboden. Dit resulteert vaak in chemische medicatie als oplossing.

Dit assessment zoekt echt naar de oplossing o.b.v. de twaalf gezondheidspunten. We kijken naar de oorzaak van de oorzaak en bieden een leefstijl-gerichte aanpak als oplossing.

Voor mensen die gepensioneerd zijn of tegen hun pensioen aan lopen (55+).

Je wilt graag weten hoe het met jouw gezondheid gesteld is. Je hebt wellicht chronische klachten en wilt nu echt weten wat de oorzaak en oplossing is.

Uitstel betekent wachten tot er klachten aan de oppervlakte komen. Meestal is het dan moeilijker om de klacht op te lossen, het duurt langer en is vaak ook duurder. Maar het belangrijkste is wel dat je jezelf veel ongemakken kunt besparen door nu preventief aan de slag te gaan.

Nu aan de slag gaan, betekent vitaal en gezond ouder worden. De ongemakken van de ouderdom worden dan uitgesteld tot de laatste fase van iemands leven. Nu niet in actie komen, betekent in verreweg de meeste gevallen de onderhuidse opbouw van welvaartsziekten zoals diabetes, botontkalking, hart- en vaatziekten, verminderde hersenfunctie, vermoeidheid, gemis aan zingeving en in sommige gevallen zelfs bepaalde vormen van kanker.

Het assessment kan op elk gewenst moment starten. Na aanmelding wordt er telefonisch contact opgenomen voor een afspraak.

Het assessment vindt plaats op mijn lokatie in Lelystad of online.

Nadat dit assessment online besteld is, worden de volgende stappen genomen:

  1. Na de aanmelding ontvang je een persoonlijk telefoontje.
  2. We maken een afspraak voor een gesprek van ca. 50 minuten waarin we jouw gezondheidsstatus in kaart brengen. 

Als extra bonus wordt er een bloedtest t.w.v. €84,- aangeboden. Hierbij wordt de Omega-3 index en vetzuurbalans Omega-3:Omega-6 gemeten. Deze bloedtest is facultatief.

Na dit assessment weet je alles over hoe je je gezondheid in eigen hand kunt nemen.

Heb je nog een andere vraag?