Vitaal en gezond ouder worden

Ouder worden gaat vaak gepaard met chronische ongemakken. De kwaliteit van het leven lijkt daardoor te verminderen. Gelukkig is er een oplossing. Met een voor jou op maat gemaakt plan worden chronische klachten verminderd.

Last van chronische klachten?

Ervaar je de ongemakken van ouderdom? Je gezondheid gaat achteruit en je hebt steeds meer last van chronische klachten, zoals:

Kom nu in actie! In 100 dagen Senior Proof krijg je de begeleiding aangeboden om jouw chronische klachten te verminderen. Je volgt geen vast programma, maar een persoonlijk en op maat gemaakt programma!

Kans op welvaartsziekten

Ga je niet actief aan de slag om vitaal en gezond ouder te worden? Dan loop je kans op de onderhuidse opbouw van welvaartsziekten:

Een leven vol energie

Verlang jij ook naar een leven met weinig of geen chronische klachten? Een leven waar je actief samen met je kleinkinderen kunt spelen en mooie herinneringen samen kunt verzamelen?

Wist je dat in Nederland...

Op basis van de recentste CBS cijfers

Meer dan 70% van de senioren (55+) leiden aan een chronische aandoening.

Tussen 10 en 17% van de senioren (55+) krijgen/hebben diabetes.

De kans op depressiviteit vanaf 55+ toeneemt hoe ouder je wordt.

"Ik kan Robert van harte aanbevelen. Hij is een man van vele talenten, en bovenal een innemend en integer persoon. Zijn interesse is oprecht, en hij zal niets nalaten om de beste weg te vinden. Zijn veelzijdigheid in kennis en levenservaring is daarbij een pré. "

Greetje Houwen

"Robert heeft mij zeer goed op weg geholpen. Tijdens het gesprek kwam ik er precies achter waardoor het kwam dat ik mij de laatste tijd zo vermoeid voelde. Alle 3 de adviezen direct stap voor stap geïmplementeerd en nu voel ik mij een stuk energieker en vrolijker! Ik merk dat ik weer veel socialer ben hierdoor en dat ik weer veel meer zin heb in de dag. En dat al na 1 gesprek. Robert legt het duidelijk uit en maakt het visueel, een aanrader. Dankjewel Robert."

Jeroen de Wit

In 100 dagen Senior Proof

Een persoonlijk EN op maat gemaakt plan

Wil jij je weer vitaal en gezond voelen? Weer lekker kunnen genieten van je kleinkinderen? Doe dan mee met “In 100 dagen Senior Proof”. Alles is op basis van wetenschappelijk onderzoek binnen de Evolutionaire Geneeskunde, de geneeskunde van de toekomst.

Hoe ga ik te werk?

1.

Inzicht gezondheidstoestand

Tijdens een assessment van ca. 50 minuten wordt alles in kaart gebracht. We kijken zowel naar welke aspecten van de gezondheid op orde zijn, als waar we het beste aan kunnen werken.

2.

Persoonlijk en op maat gemaakt plan

Nadat je een duidelijk inzicht hebt gekregen in je gezondheidstoestand wordt er een op jou afgestemd plan gemaakt. Maatwerk dus.

3.

Actie

Daarna wordt er tot actie overgegaan op gebied van Mindset, Ontspanning, Beweging en/of Voeding.

Over mij

Auteur en ondernemer Robert bakker

Gezondheid en zelfontwikkeling zijn altijd belangrijk aspecten in mijn leven geweest. Jarenlang heb ik enorme ervaring opgedaan als senior-assistent van Tony Robbins, één van de meest inspirerende en gerenommeerde motivational spekers ter wereld. Tevens heb ik als trainer gefunctioneerd in diens organisatie.

Ik ben NLP-gecertificeerd volgens de hoge Amerikaanse standaard en ben in bezit van het Internationaal Coachings Certificaat.

Daarnaast ben ik opgeleid door drs. Richard de Leth, gezondheidsexpert achter het merk “OERsterk“.

Al deze facetten hebben het mogelijk gemaakt om de “In 100 dagen Senior Proof” te ontwikkelen.

Wat je bereikt na 100 dagen

Een leven met minder of geen chronische klachten

Energie

Na het traject voel je je energieker en fitter.

Plezier

Je krijgt weer plezier in het leven.

Zingeving

Je ontdekt jouw (nieuwe) doel in het leven.

"Terug naar de basis, nadenken wat de echte zin van het leven is en beseffen, dat een jachtig leven dwaas is. Mijn leven is weer in balans, ik blijf slank en energiek dankzij de adviezen van mijn gezondheidscoach Robert Bakker. "

Corrie Gevers

"Dat wij deel uitmaken van een groter geheel, helpt gezondheidscoach Robert Bakker ons beseffen. Hij geeft adviezen om gezonder te leven, je daardoor ook gezonder te voelen en de essentie van ons eigen lichaam te leren begrijpen. "

Joop Peters

Hoe zou het zijn om

Wat krijg je?

Start het traject In 100 dagen Senior Proof

Prijs

€1.500,-

excl. BTW

Veelgestelde Vragen

In 100 dagen Senior Proof is een traject van 100 dagen waar we ons gaan focussen op Mindset, Ontspanning, Beweging en/of Voeding. Dit doen we aan de hand van een voorafgaand assessment van 50 minuten. Er wordt dan in kaart gebracht welke aspecten van de gezondheid in orde zijn. Maar ook waar we het beste aan kunnen werken.

Op basis van het assessment wordt een persoonlijk en op maat gemaakt plan ontwikkeld. 

Dit traject biedt een persoonlijk en op maat gemaakt plan. In tegenstelling tot andere trajecten volg je bij mij dus geen algemeen plan. Ik ben van mening dat elk lichaam en de daarbijbehorende gezondheidsstatus per individu onder de loep genomen moet worden. Alleen zo boek je echt resultaat.

Voor mensen die gepensioneerd zijn of tegen hun pensioen aan lopen (55+).

Je hebt last van één of meer van de volgende punten en wilt hiermee aan de slag gaan:

  • slecht of verminderde slaap en vermoeidheid
  • Osteoporose
  • verminderd aandachtsvermogen
  • chronische ontstekingen
  • geen voldoening meer in het leven 

Uitstel betekent wachten tot er klachten aan de oppervlakte komen. Meestal is het dan moeilijker om de klacht op te lossen, het duurt langer en is vaak ook duurder. Maar het belangrijkste is wel dat je jezelf veel ongemakken kunt besparen door nu preventief aan de slag te gaan.

Nu aan de slag gaan betekent vitaal en gezond ouder worden. De ongemakken van de ouderdom worden uitgesteld tot de laatste fase van iemands leven. Nu niet in actie komen, betekent in verreweg de meeste gevallen de onderhuidse opbouw van welvaartsziekten zoals diabetes, botontkalking, hart- en vaatziekten, verminderde hersenfunctie, vermoeidheid, gemis aan zingeving en in sommige gevallen zelfs bepaalde vormen van kanker.

Het traject kan op elk gewenst moment starten.

Het assessment vindt plaats op mijn lokatie in Lelystad (Wijngaard 17) of online.

Nadat dit traject online betaald is, worden de volgende stappen genomen:

  1. Na de aanmelding ontvang je een persoonlijk telefoontje.
  2. We maken een afspraak voor een assessment van ca. 50 minuten waarin we jouw gezondheidsstatus in kaart brengen.
  3. Vervolgens ontvang je een persoonlijk en op maat gemaakt plan.
  4. Met dit plan heb je genoeg in huis om in actie te komen.

Je krijgt wekelijks begeleiding aan de hand van wekelijkse e-mail, video’s en werkopdrachten. Daarnaast is er eens per maand een live-bijeenkomst die je kunt bijwonen.

Na de 100 dagen wordt er een gezondheidscheck gedaan. Zo wordt de voortgang van dit traject in kaart gebracht. 

Je krijg een persoonlijk en op maat gemaakt plan. Daarnaast krijg je wekelijks een e-mail met video en werkopdrachten. Ook kun je elke maand een live-bijeenkomst bijwonen.

Heb je nog een andere vraag?