Online bestellen en veilig betalen doe je bij pouches.eu. 

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Algemeen

Tegenwoordig kun je alles eigenlijk alles wel online bestellen. Van accessoires tot aan keukenapparatuur, maar ook het bestellen van e-sigaretten kun je online doen. Voor veel jongeren is dit erg verleidelijk. Een bestelling bij bijvoorbeeld pouches.eu is zo geplaatst en het wordt tot aan de voordeur bezorgd. Dat scheelt voor velen weer een bezoekje aan de winkel! Maar het online bestellen van e-sigaretten, is dat wel zo slim? Want naast dat het voor vele jongeren een verslaving begint te worden, is er ook een deel van Nederland die geen fan is van e-sigaretten. 

Jongeren raken verslaafd 

Het gebruik van e-sigaretten, ook wel vapes genoemd, kan erg gevaarlijk zijn voor jongeren. Doordat de e-sigaret het stofje nicotine bevat kun je er namelijk verslaafd aan raken. Daarnaast heeft een e-sigaret ook nog eens een lekker smaakje, hierdoor blijf je maar door roken. Daardoor is ook niet iedereen hier blij mee. Mensen die er wel blij mee zijn zijn natuurlijk de verkopers van e-sigaretten. Zoals pouches.eu bijvoorbeeld. Doordat jongeren verslaafd aan e-sigaretten raken kunnen zij meer verkopen wat uiteindelijk uitloopt tot meer omzet. Daarnaast is een bestelling makkelijk geplaatst waardoor jongeren blijven bestellen.

De overheid wordt niet bij van e-sigaretten 

Daar waar de jongeren blij worden van e-sigaretten, omdat zij het lekker vinden of omdat het stoer staat, zijn er ook mensen die minder blij worden van het gebruik van e-sigaretten. Naast dat ouders het natuurlijk niet fijn vinden als hun kinderen gebruik maken van e-sigaretten, is de overheid er ook niet blij mee. Daardoor is er een regel opgesteld waardoor er vanaf juli 2023 geen vapes meer verkocht mogen worden in fysieke winkels maar ook online via bijvoorbeeld pouches.eu. Maar of deze regel stand houdt moet nog blijken. Deze regel is namelijk al eens eerder in het leven geroepen en is nog niet eerder ingegaan.